Darun de Heelmeester, deelaspect.

Deelaspect

QHHT

Ik ben in deze hoedanigheid om anderen te laten herinneren dat ze alle kennis, wijsheid en kracht uit zich zelf moeten halen. Het herinneren wat die kern van kracht is, is mijn taak. Op deze wijze kan ik een rimpeleffect brengen in het veld van het collectief van desbetrefende planeet. Als deze taak is volbracht veer ik weer terug in mijn oorspronkelijke staat van zijn en gaan wij (de heelmeesters en ik) verder naar een andere planeet om hetzelfde te doen. Ik ben in staat om vanuit mijn oorspronkelijke staat van zijn mijzelf als onderdeel van de planteet en zijn bewoners te plaatsen. Dit betekent dat ik word zoals zij zijn, ik voeg in in het bestaansleven van de bewoners zodat ik ongemerkt mijn taak kan volbrengen, de herining weer activeren in de kern van eenieder. Mijn is Darun, ik ben een deelaspect van D.... Beide hebben dezelfde taak maar voeren deze uit vanuit een paralel universum, ik in de mijne en D hier op aarde in dit Universum.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.