Praktijk SonSoulessence
Havenweg 26
1697KT Schellinkhout

Noord-Holland 

 


Schellinkhout is een prachtig dorp gelegen aan het Markenmeer onder de rook van Hoorn. En is uitstekend bereikbaar via de snelweg. Voor de deur is voldoende gratis parkeerplek. In de direct omgeving en in het dorp zelf zijn meerdere B&B aanwezig. 

 

Kom je met de trein, dan kun je het beste via Station Hoorn het dorpsbusje lijn 412 pakken. zie hiervoor de actuele tijden en dienstregeling www.buurtbus412.nl  de halte waar je uitstapt is halte de Dregt, tegenover de Martinus kerk. Dan loop je 100 meter terug over de havenweg. 


De praktijkruimte bevind zich op de bovenverdieping in een woonhuis. U moet dus een trap omhoog om in de praktijk te komen. De ruimte is boven voorzien van eigen toilet.  Neem je sloffen of sokken mee, schoenen worden in de praktijkruimte niet gedragen.

Mijn katten vinden het fijn om de ruimte energetisch te reinigen, voor de sessie start zal ik ze altijd naar beneden begeleiden zodat wij tijdens de sessie geen hinder of onderbreking hebben van de wensen van mijn katten. Mocht je allergisch zijn geef dit van te voren aan dan zorg ik ervoor dat alles kattenhaar vrij is. 

 

De Praktijkruimte is bereikbaar via de zijkant van de woning (zie foto) en leidt je naar de achterkant van de woning alwaar aan de linkerhand een deur is waardoor ik je ontvang op afgesproken tijdstip.