https://marielleboukens.nl/

Marielle is schrijfcoach en helpt jou graag met het schrijven van jouw levensverhaal.

Toen ik in 1987 als achtjarig meisje van mijn lieve buurvrouw een dagboekje kreeg – gekocht op de rommelmarkt – had ik me nooit kunnen bedenken dat dát het startsein was van wat ik sindsdien het allerliefste doe: schrijven. Dolblij was ik met dat Troetelbeertjesboekje met scheve gaatjes, zodat er net geen hangslotje doorheen kon (een defect waarvan mijn zus handig gebruik maakte). Jaren later, direct na mijn studie Boekhandel & Uitgeverij, kon ik bij Uitgeverij De Harmonie aan de slag. In de jaren daarna ontwikkelde ik me tot redacteur. Ik schreef teksten voor off- en online media en redigeerde manuscripten en teksten. In 2011 bleek mijn zoontje een hersentumor te hebben. Hij was toen zestien maanden oud. Tijdens zijn ziekte schreef ik blogs die door een groot publiek werden gevonden. In 2017 wijdde het Noordhollands Dagblad een uitgebreid artikel aan het blog. Uiteindelijk overleed mijn zoontje in september 2017 aan een hersentumor. Hij werd net niet acht jaar. Schrijven hield me al deze jaren op de been. Over mijn leven met hem, over het gemis en het verdriet van ons gezin. Gaandeweg zag ik in dat mijn teksten anderen hielpen. Of dat ze mensen enorm aanspraken omdat ze universele thema’s bevatten. Liefde. Rouw. Ik was levensverhalen aan het schrijven. Nog steeds ben ik dol op verhalen maken. En ik word blij als ik iemand zie groeien. Als schrijfcoach heb ik de perfecte combinatie te pakken! Ik help je graag bij het schrijven van jouw levensverhaal.

 

Ze is auteur, psycho-sociaal werkende, ze geeft cursussen, workshops en persoonlijke consulten. Corrie van Hese Balten heeft zich altijd aangetrokken gevoeld tot spiritualiteit, symboliek en de natuur. Het lastige aan het begrip ‘spiritualiteit’ vindt ze, dat het iets ontastbaars aanduidt. Ze heeft ervaren dat als je vertrouwen hebt in het bestaan van de niet-tastbare werkelijkheid de sluiers optrekken en je de wereld ziet zoals hij is: magisch en betoverend. Ze blijft het een uitdaging vinden om de mysteries, de geheimen van het leven te ontdekken, omdat ze inzicht geven in de diepe processen op ons levenspad.

Als psychosociaal werker steunt ze mensen tijdens dit proces. Daartoe volgde ze onder meer de opleiding tot psychosociaal therapeut aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen. De tarot is een belangrijk middel tot inzicht en zelfkennis dat ze vaak inzet bij haar consulten. Ook geeft ze lezingen en workshops hierover.

Ze is moeder van drie prachtige kinderen, cadeaumoeder van drie lieve schoonkinderen en trotse oma van zeven geweldige kleinkinderen. Samen met haar partner zwierf ze vaak in een camper door Europa op zoek naar krachtplaatsen, sterrenwegen, mystieke bouwwerken en de bijzondere natuur van Moeder Aarde. Vreugde en humor zijn haar reisgenoten, niet alleen onderweg, maar ook in het leven. Verdriet en pijn komen soms ook langs, maar ze laat ze nooit lang bij haar blijven. Tegenwoordig woont ze deels van het jaar op een berg in Andalusië. Ze heeft bijzondere levenservaringen mogen opdoen. Ze leerde begrijpen dat vreugde en verdriet, groei en loslaten, genot en pijn haar allemaal iets te bieden hebben. Ze horen bij het leven van ons als mens. Kiezen voor vrede, liefde, schoonheid en het besef van je kracht zijn de lessen die ze heeft mogen leren.


Toen Rolf 10 jaar was, kwam hij voor het eerst – bewust – in aanraking met het fenomeen Buiten Lichamelijke Ervaring. Hij vond dat fascinerend. Het liet hem niet los en toen hij ouder werd begon hij dit te bestuderen. Zo ging hij op zoek naar antwoorden in de richting van de filosofie, religie, politiek, geschiedenis, economie, spiritualiteit …
Enkele vragen werden beantwoord, maar of ze echt een waarheid bevatten, daar twijfelde hij aan. Tot hij in 2003 het werk van Bob Mornoe leerde kennen. Daar vond hij bewijs voor de antwoorden die hij zocht.

Sinds 2013 is Rolf Certified Outreach Trainer en Off Campus Residential Trainer aan het Monroe Instituut. Iets wat niemand hem in België of Nederland al nadeed.
In 2014 werd hij bovendien – als eerste niet-Amerikaan – Member of the Board bij het Monroe Instituut. En sindsdien wil hij zoveel mogelijk mensen laten ervaren dat ze echt meer zijn dan hun fysieke lichaam, dat ze veel meer zijn dan wat ze ooit dachten. Met de laagdrempelige tool Hemi-Sync kunnen de deelnemers hun eigen ervaringen kaderen en zin geven. Ze herkennen hun eigen autoriteit en be-leven de oorspronkelijke staat van zichzelf. Rolf is Outreach en International trainer aan het Monroe Instituut

Hemi-Sync is een westerse vorm van omgaan met geluidsgolven om in andere ‘sferen’ te geraken.
Hemi staat voor onze hemisferen, onze 2 hersenhelften. Net zoals wij vaak onbewust meebewegen of meetikken met de muziek en onze hartslag zich zelfs aan het ritme van de muziek aanpast, zo doen onze hersenhelften dat ook. Hersengolven synchroniseren met elke ritmische beat die overeenkomt met het frequentiepatroon van een natuurlijke hersengolf. Ook wel Frequency Following Response of FFR genoemd.  Wanneer we dus een welbepaald frequentiepatroon nabootsen met geluid, kunnen we onze hersengolven in de staat brengen die wij willen.


Priscilla is altijd al op zoek geweest naar antwoorden op de grote levensvragen. Op jonge leeftijd bestudeerde ze de oude beschavingen van de Egyptenaren, de Inca’s en de Maya’s, maar ook de verhalen van Lemurië en Atlantis. Tijdens haar ontdekkingsreis vond ze bijna overal informatie over de verschillende staten van bewustzijn en over bewustzijnsverruimende ervaringen. En dat fascineerde haar. Ze verdiepte zich in hypnose en volgde verschillende opleidingen waaronder de Quantum Healing Hypnosis Therapy bij de QHHT Academie van Dolores Cannon. Sinds 2004 heeft ze haar eigen praktijk Azura waar mensen vanuit zichzelf inzichten en antwoorden krijgen, waar ze zichzelf kunnen helen en opnieuw contact kunnen maken met hun innerlijke bewustzijn.In 2008 kwam Priscilla Rolf tegen en de gelijkenissen in hun zoektocht en hun fascinaties waren verrassend. Het brein en het bewustzijn, daar waren ze allebei los van elkaar al jaren mee bezig. Priscilla volgde de Monroe programma’s en ervaarde keer op keer dat de grens tussen deze wereld en de andere werelden steeds dunner wordt.  Ze is co-trainer bij alle programma’s. en oprichter van QM Hypnose opleiding https://qm-hypnose.com


Graag deel ik deze belangrijke informatie met jullie. Uit eigen ervaring kan ik deze workshop voltooi het Spel van harte aanbevelen. Femke van Hof biedt deze Intensieve workshop “Voltooi het Spel” (voorheen Chakra en Kundalini Transcendence training plus g o d en T.I. Transcendence dag) aan, zie haar website en agenda voor beschikbare data. 

In deze intensieve driedaagse workshop wordt een aanzet gegeven om jezelf weer helemaal als Multidimensionaal Schepperwezen te gaan herinneren en herkennen. We duiken diep in de vergeten en verborgen inzichten over de aard van ons Universum en de aard van Leven zelf. De grote vragen; ‘wie ben ik, waar kom ik vandaan, waarom ben ik hier en waar ga ik naartoe’ vormen een rode draad door deze dagen.

Je gaat begrijpen waarom de ervaringen hier ook wel als ‘een Spel’ worden aangeduid, waardoor tegelijk ontzag voor dit grootse Spel als ook de relativiteit ervan diep tot je door kan dringen. Vanuit de herinnering aan Wat je zelf ten diepste Bent, ga je het directe contact aan met de universele medespelers in dit Spel, de spelers die hun ‘tegen-rol’ zo glansrijk vervullen. We leven in een tijd dat het Spel ten einde komt. De rollen mogen voltooid worden, we mogen terugkeren in het besef van wat we zijn voorbíj die rollen. Van wat de ànder is voorbij die rol. En we kunnen wakker worden tot de realisatie dat we allemaal gelijkwaardige mede-scheppers zijn in de multidimensionale arena van dit universum. Daar hoort bij dat je bewuste verantwoordelijkheid gaat nemen voor je eigen rol. En daar hoort bij dat je je bewust los kunt maken van rollen die je gespeelt hebt, op multidimensionaal niveau. Eén van de rollen die we collectief hebben gespeeld, is de rol van ‘slachtoffer en /of dader’ van enkele multidimensionale energetische technieken en overlays op onze realiteit en in ons lichaam. Ik doel hier op het chakra en kundalini/pijnappelklier systeem.In deze driedaagse komen we tot een voltooiing met die systemen. Dit is een heel diepgaand proces wat iedere deelnemer op een multidimensionaal niveau in zijn/haar eigen kracht zet.

Deze workshop is voor iedereen die bereid is zichzelf te gaan herkennen in haar/zijn waarlijke Wezenskracht . Het is voor iedereen die bereid is diep te gaan en zelf verantwoordelijkheid te nemen. Het is voor iedereen die begrijpt, of resoneert met het gevoel en diepe weten dat het Tijd is om het Spel te Voltooien. Er is geen voorkennis of ervaring voor nodig.


Uit eigen ervaring met moeiteloos helen kan ik met alle liefde ook alle diensten die Marlon Brammer aanbiedt via haar websites aanbevelen. 

Moeiteloos Helen is een eenvoudige en effectieve bewustzijnsmethode die jou kan helpen in deze huidige tijd. Misschien voel je je machteloos, gefrustreerd of zelfs radeloos door wat er in de wereld gebeurt. Uitgaande van de uitdrukking ‘Zo binnen zo buiten’ leer ik je om bewust naar deze emoties te kijken. Dat heeft direct een helende uitwerking op je lichaam, je omgeving en de hele wereld. Je hoeft daar nauwelijks moeite voor te doen, dus moeiteloos. Geloof je me niet? Geen punt, want het werkt evengoed, en dat leg ik uit aan de hand van de kwantumfysica en de wet van aantrekking. Wil je ook het effect van Moeiteloos Helen ervaren, luister dan vanaf 10 oktober 2022 naar mijn gelijknamige podcast.

Er is van Moeiteloos Helen ook een papieren boek, een luisterboek en een ebook beschikbaar, waarvan 19 oefeningen online te beluisteren zijn. Voor meer informatie hierover check mijn website: www.moeitelooshelen.nl
Sinds kort heb ik ook een privégroep Podcast Moeiteloos Helen op Facebook waarin steeds meer interactie plaatsvindt met de luisteraars n.a.v. de afleveringen. Je kunt daar je vragen stellen en onderwerpen aandragen voor deze podcast.
Op Instagram bestaat ook inmiddels een account Moeiteloos Helen waar je me kunt volgen.