Als QHHT & QM practitioner ben ik aangesloten bij het netwerk van www.afhangen.com Afhangen

 

Met afhangen wordt bij defensie het afdoen van de rugzak bedoeld. Het is metaforisch voor de last die mensen in de hoog-risico beroepen vaak veel te lang met alle gevolgen van dien met zich meedragen.

Bij Afhangen hebben we een groot en divers aanbod van coaches en therapeuten die zelf jarenlang werkzaam zijn geweest in een hoog-risico beroep. It takes one to know one. Met hun persoonlijke kennis en ervaringen kunnen zij elk op hun unieke manier (voormalig) hoog-risico professionals helpen die zware rugzak af te hangen.

Het is onze (en ook mijn missie) de mens in de geüniformeerde wereld te helpen weer zichzelf te zijn. De coaches en therapeuten van Afhangen hebben die weg terug naar zichzelf reeds afgelegd en staan nu klaar om jou te helpen hetzelfde te doen.

Vanuit mijn eigen ervaring als beroepsmilitair (nog actief dienend) werkzaam binnen Denfensie (Koninklijke Marine) wil ik ondersteuning bieden aan hen werkzaam binnen hoog-risico beroepen.

QHHT & QM Hypnose is een krachtige bewustzijn technologie om trauma's, blokkades of oorzaken van problemen en ziektes op verschillende levenslagen (emotioneel, mentaal, spiritueel, fysiek, relationeel, professioneel, sociaal, etc.) op te sporen en op te lossen. De techniek is ontwikkeld door de bekende hypnotherapeut Dolores Cannon die gedurende bijna 50 jaar jaar duizenden mensen heeft geholpen om hun problemen en ziektes te begrijpen en te helen.

 

Onder professionele begeleiding neem ik je doormiddel van Quantum Healing Hypnose mee in de wereld van jouw onderbewuste, de rondreizende geest en het TotaleZelf (TZ). Het aangaan van deze krachtige manier van verbinden met jouw onderbewuste (TZ) stelt je in staat om vanuit eigen kracht inzichten te verkrijgen die je helpen om precies die antwoorden te vinden op al jouw (levens)vragen.

 

Het is een innerlijke reis die je aangaat omdat je voelt dat het nu tijd is om te weten, te voelen en te begrijpen wie jij in wezen bent. Het is vanuit deze natuurlijke roep dat je een nieuwsgierigheid voelt om dit veld te onderzoeken. Deze krachtige hypnose methode brengt je naar een diepe innerlijke ontspanning waar jij jezelf kunt verbinden met een Dieper Bewustzijn.

 

Met het inzetten van Quantum Healing Hypnosis Technique weet ik inmiddels dat er hele diepe lagen worden aangeraakt waarin de persoon zelf vanuit eigen kracht in staat is te achterhalen waarom bepaalde trauma's, blokkades en triggers zijn opgeslagen in het fysieke lichaam.

Het is namelijk niet in het normale dagbewustzijn waar deze trauma's en blokkades worden opgelost, hiervoor dien je af te zakken in een diepe trance staat, ook wel de Theta staat genoemd. Dit is een natuurlijke staat van bewustzijn waarin wij tweemaal per dag van nature in zakken. Vlak voor het in slaap vallen en vlak voor het ontwaken bevinden we ons in de theta staat. En het is precies in deze staat van bewustzijn waar wij samen gaan werken aan jouw opgeslagen trauma's en blokkades. 

 

Ben jij werkzaam in een hoog- risico beroep en merk je dat je toe bent aan een dieper weten en antwoorden op vragen die je bezig houden. En dat je maar steeds in hetzelfde cirkeltje rond blijft lopen en geen echte doorbraak lijkt te maken. Neem dan vrijblijvend contact met mij op en we gaan samen kijken of deze vorm van therapie voor jou iets kan beteken.

Wil je meer weten over QHHT & QM sessies neem dan vooral een kijkje op mijn website voor meer informatie.

Son Soul Essence

 

 Ik ben er voor jou ! Het is aan jezelf om deze belangrijke stap te nemen. 

Als actief dienend militair begon mijn reis binnen Defensie in februari 1998. Als matroos 3 koos ik voor de logistiekedienst geneeskundigedienst (LDGD), in Hilversum OCMGD. Ik was toendertijd al niveau 3 ziekenverzorgende oude stijl opgeleid en binnen Defensie wist ik met mijn overtuigingskracht dat het echt een goed en slim idee was om mij verpleegkundige te laten worden. Hier was men nog niet klaar voor bij de Marine, bij de Landmacht wel, dus gaf ik aan over te willen stappen. Dit vond de Marine geen goed plan en kreeg ik de mogelijkheid om aan te sluiten bij een traject met mensen die al een vooropleiding hadden en die een verkorte opleiding tot verpleegkundige volgden. Hier bewees ik weer eens dat mijn kop als eerste door iedere deur paste en ik hiermee weer vrijbaan maakte voor eenieder die na mij kwam. Het was voor mij inmiddels de bekende rode draad in mijn leven. Ook was ik de eerste korporaal ziekenverpleger die meevoer op een fregat samen met een sergeant, (normaal was dit een matroos en een sergeant) dit was ook uniek en was op mijn eigen verzoek zo geregeld, ik wilde immers best varen maar wel leren van de beste.

 

Na het varen koos ik ervoor om duikmedisch opgeleid te worden en ben ik gaan werken op het Duik medisch Centrum (DMC). Na vele functies koos ik er in 2009 voor om als moeder van een dochter van toen 6 te gaan varen en direct daarna op te werken voor een uitzending naar Afghanistan laatste lichting in Uruzgan (TFU12) met het Korps Mariniers. Deze uitzending heeft mij enorm veranderd en behoorde tot de zoveelste transformatie die ik steeds als persoon blijf ondergaan. Het hoort echt bij mij om steeds verder te blijven ontwikkelen en steeds dieper mijzelf te leren kennen in elke omstandigheid. Zo ook in deze uitzending, als Algemeen Militair Verpleegkundige binnen het 13 Infcie 1 pel van het Korps Mariniers. Wat ik daar allemaal heb mogen meemaken is echt met geen enkele pen te beschrijven, maar ik kan je verzekeren dat ik mijzelf meerdere malen ben tegengekomen. De uitzending was extreem pittig, niet alleen voor mij als enige vrouw, en verpleegkundige,  maar ook het verlies van twee directe collegae uit het Korps hebben er flink ingehakt.

 

Eenmaal thuis heb ik het echt heel lastig gehad. Ik kon gewoon simpelweg niet meer aarden. Mijn echtgenoot, die zelf vier uitzendingen heeft gedraaid (Landmacht) en ook in 2006 in Afghanistan is geweest wist even niet meer op welke manier hij mij het beste kon ondersteunen. Zo goed als kwaad ben ik gewoon maar blijven werken, en mijzelf blijven doorontwikkelen, zo ging ik in 2012 HBO bachelor studie doen en rondde deze in drie jaar tijd af. Ik bleef maar in een overlevingsmodus hangen.

 

Toen ik 2017 de officiersopleiding KIM in Den helder ging volgen merkte ik pas dat ik de beste versie van mijzelf onderweg ergens was kwijtgeraakt. Dit was voor mij het begin van het vinden van een middenweg, de balans. Leuk om te weten is dat ik echt nooit een middenweg heb gekend, of deze ook nooit eerder in mijn leven heb ervaren. Tot toen, ik wist dat het tijd was om een middenweg te vinden, en deze ook te bewandelen. Heel kort uitgelegd kon ik alleen maar uit het overlevingsmechanisme komen als ik mijn vrouwelijke energie ging aanspreken, en mijn mannelijke energie op een lager pitje kon zetten. Mijn hele leven bestond uit presteren en doelen halen. En dat ging mij uiteindelijk tegenwerken. Een burnout heb ook aan de lijve (recent) moeten ondervinden, en daar waar ik mijzelf altijd net op tijd ondersteuning kon bieden (lees hoofd boven water houden) moest ook ik uiteindelijk toegeven dat het zo niet langer verder kon. Het roer moest om!

 

Mijn credo is MOED, KRACHT en DOORZETTINGSVERMOGEN. Inmiddels weet ik hoe ik deze tools beter kan inzetten en op welke manier ik hier ook energie uit kan halen. Deze tools zet ik nu in in het prachtige werk wat ik mag doen als Quantum Healer. Het brengt zoveel mooie mensen op mijn pad, het is zo ontzettend bewustzijnverruimend. Naast mijn rol als militair heb ik mijzelf ook altijd op spirituele wijze ontwikkeld. Als je een blik werpt op mijn website dan merk je meteen dat het omverblazen van heilige huisjes een van mijn krachttools is. 

 

Ik heb een kleine inzage in mijn 25 jarige carriere als beroepsmilitair met je gedeeld en ik hoop dat ik jou met mijn opgedane kennis en ervaring met Quantum Healing een ondersteuning mag bieden tijdens jouw transformatieproces. 

Son