Met afhangen wordt bij defensie het afdoen van de rugzak bedoeld. Het is metaforisch voor de last die mensen in de hoog-risico beroepen vaak veel te lang met alle gevolgen van dien met zich meedragen.

 

Bij Afhangen hebben we een groot en divers aanbod van coaches en therapeuten die zelf jarenlang werkzaam zijn geweest in een hoog-risico beroep. It takes one to know one. Met hun persoonlijke kennis en ervaringen kunnen zij elk op hun unieke manier (voormalig) hoog-risico professionals helpen die zware rugzak af te hangen. Het is onze (en ook mijn missie) de mens in de geüniformeerde wereld te helpen weer zichzelf te zijn. De coaches en therapeuten van Afhangen hebben die weg terug naar zichzelf reeds afgelegd en staan nu klaar om jou te helpen hetzelfde te doen. Vanuit mijn eigen ervaring als beroepsmilitair (nog actief dienend) werkzaam binnen Denfensie (Koninklijke Marine) wil ik ondersteuning bieden aan hen werkzaam binnen hoog-risico beroepen.

 

QHHT en Introspective Hypnosis zijn beide krachtige bewustzijn technieken om trauma's, blokkades of oorzaken van problemen en ziektes op verschillende levenslagen (emotioneel, mentaal, spiritueel, fysiek, relationeel, professioneel, sociaal, etc.) op te sporen en op te lossen. Onder professionele begeleiding neem ik je doormiddel vanHypnotherapie mee in de wereld van jouw onderbewuste, de rondreizende geest en het DieperZelf (DZ).

 

Het aangaan van deze krachtige manier van verbinden met jouw onderbewuste (DZ) stelt je in staat om vanuit eigen kracht inzichten te verkrijgen die je helpen om precies die antwoorden te vinden op al jouw (levens)vragen.

Het is een innerlijke reis die je aangaat omdat je voelt dat het nu tijd is om te weten, te voelen en te begrijpen wie jij in wezen bent. Het is vanuit deze natuurlijke roep dat je een nieuwsgierigheid voelt om dit veld te onderzoeken. Deze krachtige hypnose methode brengt je naar een diepe innerlijke ontspanning waar jij jezelf kunt verbinden met een Dieper Bewustzijn.

 

Met het inzetten van Hypnosis therapie weet ik inmiddels dat er hele diepe lagen worden aangeraakt waarin de persoon zelf vanuit eigen kracht in staat is te achterhalen waarom bepaalde trauma's, blokkades en triggers zijn opgeslagen in het fysieke lichaam.

 

Het is namelijk niet in het normale dagbewustzijn waar deze trauma's en blokkades worden opgelost, hiervoor dien je af te zakken in een diepe trance staat, ook wel de Theta staat genoemd. Dit is een natuurlijke staat van bewustzijn waarin wij tweemaal per dag van nature in zakken. Vlak voor het in slaap vallen en vlak voor het ontwaken bevinden we ons in de theta staat. En het is precies in deze staat van bewustzijn waar wij samen gaan werken aan jouw opgeslagen trauma's en blokkades. 

Ben jij als professional werkzaam in een hoog- risico beroep en merk je dat je toe bent aan een dieper weten. En wil je antwoorden op (levens) vragen die je bezig houden. Dan is een QHHT of een Introspective hynposis sessie wellicht dé doorbraak in jouw proces. Neem vrijblijvend contact met mij op en samen kijken of deze vormen van therapie voor jou iets kan betekenen.

 

Informeer bij je werkgever voor tegmoedkoming in de vergoeding voor deze sessies.

Als  practitioner ben ik aangesloten bij het netwerk van www.afhangen.com