Trauma Release met Introspective Hypnosis

 

Introspective Hypnosis is een geweldige tool om op geleide van de eigen Ziel een diepe innerlijke reis te maken. Het betreft Trauma Release Hypnotherapy, een therapeutische methode die op geleide van de eigen Ziel precies de juiste prioriteit weet te herkennen om trauma aan te raken en deze te helen op elk niveau (emotioneel, fysiek en mentaal).

Door een ingrijpende gebeurtenis die in het verleden (in dit leven) of zelfs in een ander leven heeft plaatsgevonden kan een zielsdeel gevangen blijven zitten in dat moment. Als de ziel niet op alle niveaus de gebeurtenis goed doorleeft en het proces op fysiek, emotioneel of mentaal niveau niet volledig afrondt blijft een deel van de ziel gevangen in deze gebeurtenis. De ziel kent geen tijd, dus voor de ziel vindt deze gebeurtenis nog steeds plaats, en daar ondervinden we in ons huidig leven hinder van, in de vorm van onverklaarbare symptomen, klachten die geen logische of medische verklaring hebben of kennen zoals bindingsangst, verlatingsangst, woede, verdriet, angsten enz.enz.

 

Introspective Hypnosis betreft een diepe innerlijke reis door alle verborgen trauma's en blokkades heen. Waarbij de Ziel leidend en heel liefdevol maar doelgericht te werk gaat. De Ziel weet feilloos bij die innerlijke thuishavens (onafgemaakte ervaringen) af te meren en te voelen welke heling en bevrijding jij nodig hebt die jou in je huidige leven vooruit helpen, en weer volle wind in je zeilen te blazen. 

 

Deze therapie kent een benadering die jou als client een veilige en ondersteunende omgeving biedt in het proces van bevrijding van traumatische belevenissen uit het verleden of zelfs uit andere levens. Het biedt ondersteuning in het overwinnen van angsten, fobieën, en onverklaarbare symptomen en emoties die verband houden met deze trauma's waardoor jij weer aan aan de start kunt gaan staan van jouw eigen persoonlijke transformtatie. Het stelt jou in staat onverwerkte emoties in de diepte van het onderbewustzijn op te sporen, en de wortels van hun uitdagingen bloot te leggen waardoor er zelfheling, genezing en emotioneel welzijn ontstaat.

 

Door middel van introspectieve hypnose kunnen cliënten door de ingewikkelde landschappen van hun innerlijke wereld navigeren, waarbij ze weer naar boven komen met verbeterde helderheid, innerlijke rust en een diepgaand begrip van zichzelf.

 

Introspective hypnose is gebaseerd op de methode van Aurelio Mejía. Het is een methode die verschillende technieken combineert, zoals vergevingstherapie, rolverandering, Ericksoniaanse hypnose, regressie uit andere levens en spirituele hulp, ook wel bekend als spirit release.

Introspectieve hypnose helpt mensen op zoek te gaan naar de oorsprong van elk psychosomatisch symptoom, zoals pijn, verdriet, depressie, angsten, fobieën, relatieproblemen, verslavingen, enz. Het menselijk lichaam kan fungeren als een grote opslagplaats van onderdrukte emoties. Het is het doel van introspectieve hypnose om te zoeken naar hangende kwesties die in dit leven of in een "andere leven" hun oorsprong  hebben .


Introspective Hypnosis kent een scala aan technieken

die worden ingezet om een ​​alomvattende en helende ervaring te creëren.


Forgiveness Therapy

Deze techniek maakt de weg vrij voor het loslaten van wrok en emotionele lasten, waardoor emotionele bevrijding en innerlijke vrede kan worden bevorderd. Vergeving is essentieel onderdeel voor jouw heling en genezing.

Role Change

Deze techniek stelt de client in staat om in verschillende rollen van (andere) personen te stappen, en zo nieuwe inzichten te verwerven en  begrip van gebeurtenissen uit het verleden te transformeren om de eigen kracht en energie terug te winnen.

Other Life Regression 

Introspectieve hypnose neemt je mee op een reis door andere levens en door regressie van andere levens, met als doel onopgeloste problemen te identificeren en los te laten die mogelijk naar het (heden)  nu zijn overgedragen.

Soul Fragmentation 

Duik diep in de genezing van gefragmenteerde aspecten van je ziel, en herenig en herstel je heelheid. Wanneer er een trauma plaatsvindt, kunnen we ons distantiëren van het lichaam en moeten we deze delen weer uitnodigen

Regression to the Womb

Bezoek de vroegste momenten van uw leven opnieuw en probeer eventuele onopgeloste problemen of trauma's uit deze cruciale levensfase te identificeren en los te laten.