Wie is Son SoulEssence

 

Vanuit een innerlijke roep ben ik mijzelf een aantal jaren geleden opnieuw gaan orienteren. Deze orientatie richtte zich naar mijn eigen binnenwereld, naar wie ik in wezen ben. Hier kreeg ik onder andere de volgende vragen: Ware essentie wat is dat? Hoe kom ik daar? Wat moet ik daar voor doen? En op welke manier kan ik met deze diepere kern vanuit mijzelf leren werken? Ik kwam erachter dat deze diepere kern voor iedereen beschikbaar en aanwezig is. En dat het vanuit een verruimd bewustzijn zich steeds makkelijker laat vinden. Steeds meer werd ik getrokken naar mijn binnenwereld en merkte ik dat de buitenwereld en al haar afleiding er niet langer toe deed. Echte kennis en wijsheid zit in jezelf.

 

We hebben geleerd om deze wijsheid alleen nog maar te vinden in de buitenwereld en zijn vergeten hoe het is om vanuit een diep innerlijk weten antwoorden te vinden op alle levensvragen die we hebben. Deze diepere kern, ook wel bekend in de spirituele wereld als Hoger Bewustzijn of het Hogere Zelf, kon ik vanuit een innerlijk weten alleen maar voelen als een DieperZelf. Want het komt niet van buitenaf, of vanuit iets hoger dan jezelf. Niets is groter dan jijzelf, iets om echt even over na te denken en je te realiseren waar je je kracht en autonomie aan weggeeft. 

 

De QHHT sessies die ik zelf  heb ervaren  (inmiddels heb ik zelf 3 sessies mogen ervaren) gaven mij veel verruiming in mijn bewustzijn door het contact wat ik ineens weer kon voelen met dat diepere deel van en in mijzelf. De hoeveelheid kennis en informatie die beschikbaar is in jezelf en de manier waarop het tot je komt is onvoorstelbaar mooi. En het is werkelijk waar, hoe meer je met dit deel van jezelf leert werken, hoe makkelijker het contact maken wordt. Je bent dan in staat om vanuit dit contact de volgende stappen in je leven te bepalen en om volledig vanuit deze kern in je eigen kracht te staan. Ja, dit wilde ik iedereen gunnen. Je kunt zeggen dat je het DZ integreert in je fysieke lichaam, je belichaamt je eigen DZ. Een heel bijzonder gegeven in deze bijzondere tijd waarin wij leven.

 

Dan is er ook nog een andere kant van mij, mijn PersoonlijkZelf. Dit PersoonijkZelf vervuld in het dagelijksleven de rol van militair. Dit doe ik al ruim 25 jaar en dat maakt dat ik letterlijk met beide benen op de grond sta, Dit beroep heeft mij precies die ervaringen geboden die nodig waren en nog steeds zijn om mijn bewustzijn te verruimen. Het varen, Het worden uitgezonden naar Afghanistan met het Korps Mariniers,  hebben mij gevormd.

 

En het zijn door al deze ervaringen dat ik mijzelf steeds meer terug kan brengen naar mijn eigen kern, naar mijn eigen ware essentie. Dit is de reis die ik ben aangegaan op het moment dat ik hier in dit Universum binnenkwam en er voor koos om alles te ervaren wat dit Universum mij te bieden heeft. Voor mij is 1 ding heel helder, niets is wat het lijkt! 

Het leven zelf maar ook het werken bij Defensie leert je dat, maar je moet het wel willen zien.

 

Daar waar QHHT stopt ga ik verder en vooral dieper. Uiteindelijk is dit de basis waarop ik verder zal ontdekken welke mogelijkheden er nog meer zijn op het gebied van Quantum Manifestation. Hier ligt voor mij kennis die waardevol is om mensen te ondersteunen in het belichamen van het eigen DieperZelf,  en de Ware Essentie. Zodat er vanuit deze staat van ZIJN steeds meer kan worden geleefd. En eenieder in zijn eigen kracht kan komen te staan. Juist nu in deze spannende tijd waarin wij leven is het essentieel dat wij weer gaan herinneren. De sluiers worden dunner en wij worden steeds bewuster en completer. We zijn immers al heel.

 

Vind je het leuk om iets meer van mij te weten en mijn carriere bij de Koninklijke Marine en hoe ik mijzelf steeds spiritueel blijf ontwikkelen? Neem dan eens een kijkje in onderstaande link. Marielle Boukes heeft mijn profiel passend gegoten in een mooie tekst.

Sonja van Dommelen- van de Reep, geboren op 15 april 1975 te Amsterdam

 

 PRACTISEREND  

QHHT Level 1 Practitioner 

QM Hypnose Practitioner level 1 en 2

Coaching Hoog- Risco Beroepen

Hoger Bewustzijn Facilitator

Introspective Hypnosis

ACHTERGROND

HBO-Management in de Zorg

MBO-Verpleegkundige

Beroeps Militair Officier bij de Koninklijke Marine tot heden

Moeder /Partner