Wat is nu precies Quantum Healing Hypnosis Technique?

 

"Door middel van ons waarnemingsvermogen- en voorstellingsvermogen, in combinatie met een diepe staat van ontspanning heeft de mens het vermogen om te faciliteren tussen de ‘Bronwereld’ en deze realiteit. Het openen van deze dimensionale poort geeft de mens de mogelijkheid te kunnen reizen (door tijd en ruimte) en healingen te verrichten doordat er een opening is naar het scheppingsveld"

 

QHHT & QM Hypnose zijn beide  krachtige bewustzijn technieken om trauma's, blokkades of oorzaken van problemen en ziektes op verschillende levenslagen (emotioneel, mentaal, spiritueel, fysiek, relationeel, professioneel, sociaal, etc.) op te sporen en op te zodanig ook op te lossen. De techniek is ontwikkeld door de bekende hypnotherapeut Dolores Cannon. Dolores heeft met Quantum Healing Hypnosis duizenden mensen geholpen om problemen en ziektes te begrijpen en te helen.  

Als herinnerings-coach kan ik je helpen om de herinnering  wie je bent, waar je vandaan komt en waar je naar toe gaat' te activerenZodat jij het grotere plaatje van het leven helder kan krijgen.  En je vanuit een diep contact met je innerlijk kompas jezelf beter kunt positioneren in deze wereld. 

Puur vanuit je eigen kracht, het eigen innerlijk weten activeren. Voorbij de mind, de programmering en vanuit je Heart Soul Essence. Onder professionele begeleiding neem ik je doormiddel van Quantum Healing Hypnose mee in de wereld van jouw onderbewuste, de rondreizende geest en het DieperZelf. Het aangaan van deze krachtige manier van verbinden met jouw onderbewuste (DZ) stelt je in staat om vanuit eigen kracht inzichten te verkrijgen die je helpen om precies die antwoorden te vinden op al jouw (levens)vragen. 

Het is een innerlijke reis die je aangaat omdat je voelt dat het nu tijd is om te weten, te voelen en te begrijpen wie jij in wezen bent. Het is vanuit deze natuurlijke roep dat je een nieuwsgierigheid voelt om dit veld te onderzoeken. Deze krachtige hypnose methode brengt je naar een diepe innerlijke ontspanning waar jij jezelf kunt verbinden een dieper bewustzijn, jouw eigen ware ZIJN.

Wie zijn wij, 

Waar komen we vandaan, 

Wat doen we hier, 

Waar gaan we heen?

1. Quantum Healing Dagsessie

 

Quantum Healing (QHHT&QM) stelt mensen in staat toegang te krijgen tot een deel van zichzelf dat alle antwoorden bevat. Sommige mensen noemen dit het Hogere Zelf, de Overziel, het onderbewustzijn of het Superbewuste. Mijn term voor dit alles is het DieperZelf  (DZ). Het DZ weet alles over ons. Het weet alles over onze andere levens, al onze deel-aspecten en uiteraard over dit leven, maar ook wat nog komen gaat.

 

Daarnaast weet het DZ waarom we bijvoorbeeld bepaalde stoornissen hebben, angst en paniek ervaren, depressies en burn-outs hebben of waarom we fysiek of mentaal worden uitgedaagd. Met een Quantum Healing  sessie krijg je inzicht waarom de dingen zijn zoals ze zijn en is er een mogelijkheid tot zelfhealing.

 

Een Quantum Healing Hypnose dagsessie is dus een krachtige manier om je bewustijn, je hart en je ziel te openen om zo je eigen dieper weten te activeren. Je bent in staat om vanuit je eigen kracht antwoorden te ontvangen die onderliggend trauma, blokkades en emoties bloot leggen en je helpen deze te transformeren. Op deze manier ben je zelf in staat om jezelf verlichting te geven en in je huidig leven tot oplossingen te komen die je voorheen nooit als een mogelijkheid had gezien of voor mogelijk had gehouden.

2. Quantum Healing Vervolgsessie

 

Als je al eens eerder een Quantum Healing sessie bij mij hebt ervaren, kun je na verloop van tijd wellicht behoefte voelen om weer verdieping te willen ervaren. Dan is een vervolg sessie is dan een logische stap. We maken dan een afspraak voor een vervolgsessie van ongeveer 2,5 tot max 3 uur. 

 

In de tijd die we samen hebben, drinken we eerst een kopje thee en bespreken we kort waar je kernpunten liggen in de sessie en komen jouw vragen (max 5) aan bod. Daarna breng ik je in een diepe theta trancestaat, zoals je al eerder hebt ervaren in je eerste Quantum Healing sessie. 

 

Dus een vervolg-sessie is speciaal voor jou als je al eens een keer een volledige Quantum Healing sessie hebt ervaren. Een maand of 2 maanden na je sessie ervaar je het optimale effect van je eerdere opgedane sessie.  Dan is het prima om weer een Quantum Healing sessie te boeken.

De juiste intentie waarmee je deze sessie aan wenst te gaan is enorm belangrijk, voor jezelf maar ook voor mij om optimaal met je te kunnen samenwerken. Na iedere sessie is het belangrijk om alle inzichten en informatie te laten integreren.

 

3. Deep Diving Sessies 

 

Deep Diving is een pakket voor hen die heilige huisjes direct omver willen blazen en bereid zijn om van binnenuit hun bewustzijn dieper te laten ontwaken. Het betreft een op maat gemaakte sessie waarin Soulcoaching en de Quantum Healing Hypnosis worden gecombineerd.

 

Vanuit een sterk innerlijk weten, wil ik dit pakket aanbieden aan hen die ook voelen dat het NU tijd is om echte grote stappen te maken die horen bij een diep innerlijk ontwaken van ons bewustzijn en vandaar uit bewegen naar onze ware essentie toe. En de vraag: 'wie ben jij nu eigenlijk' beantwoorden. Maar ook diepere vragen stellen die leiden tot jouw zijn hier op Aarde, want geloof het of niet we hebben allemaal een intense diepe bedoeling om hier NU te zijn. 

 

Met deze specifieke op maat gemaakte sessie wil ik samen met jou onderzoeken  wat er nodig is om weer de toegang te krijgen tot een helder en vrij bewustzijn buiten de velden van de MATRIX.  Om zo in een vrije zone of laag uit te komen, een organischveld. Je moet begrijpen dat je niet zomaar in deze velden kunt vertoeven zonder dat je vrij bent van THE MIND en alle overtuigingen en blokkades die het opwerpt. Ook je lichaam dient vrij te zijn van trauma's en blokkade zodat deze niet langer als toegang worden gebruikt door de MINDMATRIX. We gaan deze samen belichten in de eerste sessie, zodat we het lichaam en the mind zo goed als vrij maken voor jouw DieperZelf om je verder en dieper op reis mee te nemen in deze organische velden van ons bewustzijn.