1. Quantum Healing Dag-sessie

 

QHHT &QM stelt mensen in staat toegang te krijgen tot een deel van zichzelf dat alle antwoorden bevat. Sommige mensen noemen dit het Hogere Zelf, de Overziel, het onderbewustzijn of het Superbewuste. Mijn term voor dit alles is het DieperZelf of het TotaleZelf (TZ). Het DZ weet alles over ons. Het weet alles over onze andere levens, al onze deel-aspecten en uiteraard over dit leven, maar ook wat nog komen gaat.

Daarnaast weet het DZ waarom we bijvoorbeeld bepaalde stoornissen hebben, angst en paniek ervaren, depressies en burn-outs hebben of waarom we fysiek of mentaal worden uitgedaagd. Met een QHHT & QM sessie krijg je inzicht waarom de dingen zijn zoals ze zijn en is er een mogelijkheid tot healing.

Een QHHT&QM Hypnose dagsessie is dus een krachtige manier om je bewustijn, je hart en je ziel te openen om zo je eigen dieper weten te activeren. Je bent in staat om vanuit je eigen kracht antwoorden te ontvangen die onderliggend trauma, blokkades en emoties bloot leggen en je helpen deze te transformeren. Op deze manier ben je zelf in staat om jezelf verlichting te geven en in je huidig leven tot oplossingen te komen die je voorheen nooit als een mogelijkheid had gezien of voor mogelijk had gehouden.

 

Een dagsessie duurt tussen de 5 a 6 uur (10:00-15:00uur). 

€300


2. Quantum Healing vervolg-sessie

 

Als je al eens eerder een QHHT sessie bij mij hebt ervaren, kun je na verloop van tijd wellicht behoefte voelen om weer verdieping in een QHHT sessie willen ervaren en de diepte in te duiken. Dan is een vervolg sessie is dan een logische stap. We maken dan een afspraak voor een sessie van ongeveer 2,5 tot max 3 uur. 

In de tijd die we samen hebben, drinken we eerst een kopje thee en bespreken we kort waar je kernpunten liggen en komen jouw vragen (max 5) aan bod. Daarna breng ik je in een diepe theta trancestaat, zoals je al eerder hebt ervaren in je eerste QHHT sessie. 

Dus een vervolg-sessie is speciaal voor jou als je al eens een keer een QHHT sessie hebt ervaren. En je al bekend bent met het ervaren van een volldige dagsessie, je bent al in eerder in deze diepe staat van ontspanning geweest en je hebt  al eerder gewerkt met het TotaleZelf. 

Een maand of 2 maanden na je sessie ervaar je het optimale effect van je eerdere opgedane sessie.  Dan is het prima om weer een QHHT- sessie te boeken. 

 

Een vervolg-sessie duurt 2,5 a 3 uur (10:00-+/-12:30uur).

€180

"3. Deep Diving Sessies 

 

Deep Diving is een pakket voor hen die heilige huisjes direct omver willen blazen en bereid zijn om van binnenuit hun bewustzijn dieper te laten ontwaken. 

Vanuit een sterk innerlijk weten, wil ik dit pakket aanbieden aan hen die ook voelen dat het NU tijd is om echte grote stappen te maken die horen bij een diep innerlijk ontwaken van ons bewustzijn en vandaar uit bewegen naar onze ware essentie toe. En de vraag: Wie ben jij nu eigenlijk? kunnen beantwoorden. Maar ook diepere vragen stellen die leiden tot jouw kosmische taak hier op Aarde, want geloof het of niet we hebben allemaal een intense diepe bedoeling om hier NU te zijn. 

Met deze specifieke op maat gemaakte sessie wil ik samen met jou onderzoeken  wat er nodig is om weer de toegang te krijgen tot een helder en vrij bewustzijn buiten de velden van de MATRIX.  Om zo in een vrije zone of laag uit te komen, een organischveld. Je moet begrijpen dat je niet zomaar in deze velden kunt vertoeven zonder dat je vrij bent van THE MIND en alle overtuigingen en blokkades die het opwerpt. Ook je lichaam dient vrij te zijn van trauma's en blokkade zodat deze niet langer als toegang worden gebruikt door de MINDMATRIX. We gaan deze samen belichten in de eerste sessie, zodat we het lichaam en the mind zo goed als vrij maken voor jouw DieperZelf/Totale Zelf om je verder en dieper op reis mee te nemen in deze organische velden van ons bewustzijn.

De juiste intentie waarmee je deze sessie aan wenst te gaan zijn enorm belangrijk, voor jezelf maar ook voor mij om met je te kunnen samenwerken. Belangrijk is daarna om aan te voelen hoeveel tijd er tussen de drie sessies zit. Na iedere sessie is het belangrijk om alle inzichten en informatie te laten integreren. Samen stemmen we dit hele proces af met jouw DieperZelf.

 

Het  Deep Diving pakket kan tevens bestaan uit een aantal QHHT sessies. We kunnen hier net zolang mee doorgaan als voor jou noodzakelijk en wenselijk is. Dit bepaal jij helemaal zelf. Zie  hiervoor de informatie vervolgsessie. 

 

Een Deep Diving sessie begint met een volledige dagsessie en zal worden voortgezet in vervolgsessies.

 

Een Deep Diving dag-sessie duurt +/- 6 uur, houdt hier rekening mee.

€350

 

Deep Diving vervolgsessies zullen 3-4 uur duren 

€225


Belangrijke informatie

 

Het Chakra-lichaam is een belangrijk onderdeel van de grootste misleiding ooit opgelegd aan onze menselijke soort. Het is een zeer ingewikkeld element in de fragmentatie, manipulatie en controle van de mensheid op kosmisch niveau

George Kavassilas. 

 

Het chakra en kundalini systeem en de daarmee verbonden 3e oog/pijnappelklier werking, zijn opzettelijk in ons energetische en fysieke lichaam aangebrachte systemen welke ons energiesysteem en ons innerlijke waarnemingsvermogen èn onze scheppingskracht, fragmenteren. Het is dan ook om deze redenen dat ik middels het voltooiingsproces niet meer verbonden ben met deze syntetische systemen (overlay).

 

En vanuit deze pure organische staat van zijn is het mijn intentie om iedere QHHT & QM Hypnose sessie oprecht te leren luisteren naar innerlijke wijsheid en vanuit The heart soul essence precies te voelen en te weten waar ondersteuning nodig is,  en het daarop uitnodigen van de client om onbewandelde paden te onderzoeken, in totale verbinding met je eigen DieperZelf.  Dit zijn heel bijzondere en interessante tijden, en ik ben heel bilj dat ik voel dat er een totaal nieuw pad aan het ontvouwen is voor hen die durven naar binnen te duiken. 

 

Ik werk vanuit the HEARTSOULESSENCE. Waarbij ik je inzichten aanreik om je hart te volgen in plaats van de menigte. Dit betekent ook dat ik samen met jou kijk waar jouw overtuigingen liggen en waar zo mogelijk ook heilige huisjes worden aangeraakt en omver geblazen.