QM Hypnose 

Waarom QM Hypnose? Dolores Cannon heeft zelf in haar tijd al aangegeven aan haar leerlingen "waar ik stop gaan jullie verder" Deze uitspraak past mij als een jas en ik voel ook dat het nodig is om mijzelf constant aan te passen aan het bewustzijnsveld van het collectief. Beide opleidingen versterken elkaar maar met QM ben ik in staat om verder, dieper maar ook om intensere sessies aan te bieden. In mijn beleving is dit nodig omdat we nu in een bijzondere tijd leven waarin we vooral ons bewustzijn mogen verruimen. Om ons bewustzijn te kunnen verruimen dienen we met onze aandacht volledig naar binnen te keren. Op deze manier zijn wij in staat om om onze binnenwereld te ontdekken door te voelen en te zien waar trauma's, blokkades en belemmeringen zitten. Dit innerlijke proces vraag aandacht en toewijding. QM- Hypnose is een perfecte ondersteuning in dit diepe innerlijke proces.

 

QHHT & QM Hypnose 

QHHT en QM Hypnose zijn beide krachtige tools om blokkades of oorzaken van problemen en ziektes op verschillende levenslagen (emotioneel, mentaal, spiritueel, fysiek, relationeel, professioneel, sociaal, etc. te traceren en op te lossen. QHHT® en QM zijn dus een vorm van hypnose waarin je terug gaat naar een andere leven(s) of momenten in dit huidige leven die voor jou  belangrijke informatie bevatten waarin je antwoorden kunt krijgen over bepaalde (levens) vragen. Naast hypnose waarbij je terug kunt gaan naar een ander leven (regressie) is het contact met het ‘SubConscious’ (je onderbewuste), of zoals ik het voel het DieperZelf en de Healing tijdens de sessie kenmerkend voor deze bijzondere therapie. We maken dan contact met het 'onderbewuste deel van jezelf’ waarbij jouw DieperZelf antwoord kan geven op jouw vragen (denk hierbij aan bijvoorbeeld je levensdoel, inzichten in bepaalde gebeurtenissen, gezondheid, lessen etc.) en waarin we vragen om heling van lichamelijk klachten. 

Met Quantum Manifestation QM-Hypnose ben ik in staat om vanuit mijn eigen ervaring de client te ondersteunen en mee te bewegen in het bewustzijnsveld waar zij zich tijdens de sessie bevinden. Ook werk ik vanuit the HeartSoulEssence en het eigen DieperZelf. QM gaat verder dan de QHHT en biedt tal van mogelijkheden voor de client tijdens een sessie om nog dieper contact te maken het OorspronkelijkeZelf en het DieperZelf. Beide technieken zijn toepasbaar tijdens de sessie en vullen elkaar volledig aan. QM biedt mij de kans om buiten de opgelegde kaders van QHHT® te treden en om vanuit mijn eigen DieperZelf te voelen wat er nodig is tijdens de sessie om de client zo goed als mogelijk te kunnen begeleiden tijdens de reis. 

Het is mijn intentie om deze bewustzijnsvelden verder te exploren vanuit mijn totale nieuwsgierigheid en aard.  Op deze manier wil ik een bijdrage leveren vanuit een helder bewustzijn aan dé grootste verandering die nu in dit leven van kracht is. Het grote ontwaken van ons bewustzijn van binnenuit en de bewustzijnstransformatie waar de aarde en de mensheid zich momenteel in bevind. Deze sessies gaan nu dieper dan ze ooit zijn gegaan en , ze dragen bij aan het ontwaken en verruimen van ons bewustzijn. Door het inzetten van beide technieken kan ik jou optimaal faciliteren op de fantiastische reis die je zelf al hebt ingezet, de connectie met je eigen diepe kern, met je eigen DeiperZelf vanuit een vrij bewustzijnsveld.  Ik ben opgeleid om Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT®) sessies van Dolores Cannon, maar ook Quantum Manifestation Hypnose (QM) van Priscilla Tielman toe te passen tijdens een sessie.  

 


.