Reactie plaatsen

Reacties

Michiel van der Pols

Ik heb een mooie, duidelijke en diepgaande QHHT-sessie bij Sonja mogen ervaren. Sonja is een bijzondere en energieke vrouw die weet waar ze het over heeft. Ze heeft in haar eigen leven heel veel innerlijk werk gedaan en staat daardoor stevig en krachtig in het leven. Vanuit die positie was ze in staat mij heel goed te begeleiden. Mijn innerlijke reis tijdens de QHHT-sessie was erg diepgaand en ik had het idee dat Sonja ook in die diepte in staat was met me mee te reizen. Stapje voor stapje begeleide ze mij naar de plek waar ik de antwoorden in mijzelf vinden kon. Ik voelde me erg welkom, prettig en veilig bij haar. Ik heb de antwoorden die ik zocht gevonden. Na de sessie voelde ik helderheid, een zekere scherpte en berusting. Een heerlijk gevoel dat ik een week na de sessie nog steeds bij me draag.  Ik kan Sonja van harte aanbevelen aan diegenen die snappen dat alle antwoorden in jezelf zitten en die bereid zijn naar de diepten in jezelf te reizen om die antwoorden te vinden. Sonja is degene die je werkelijk uitstekend op die reis kan begeleiden.


Louise Heldt 

Begin november 2023 mocht ik een QHHT sessie van Son ontvangen.
Het was een prachtige ervaring. In de ochtend werden in alle rust de meegenomen vragen behandeld en na een korte pauze begon de sessie.
Son begeleidde op een zachte, rustige manier, maar als het nodig was, pakte ze dmv vragen stevig door. Ze had ook in de gaten als mijn mind antwoord gaf.
En zo waren ineens twee uren verstreken. Deze dag heeft mij inzichten gegeven, mijn bewustzijn vergroot en ik ben Son heel dankbaar voor haar liefdevolle Zijn!


Nu een paar dagen later ebt de ervaring nog steeds na en vallen er zoveel puzzelstukjes op zijn plek, dingen waar ik al zo lang mee bezig was lijken nu opeens een stuk gemakkelijker te begrijpen. ik ben je zo enorm dankbaar dat ik dit mocht ervaren bij jou! Je bent bijzonder in je werk! 

Van te voren had ik een uitgebreide vragenlijst ingevuld, wat mij alvast wat inzicht gaf in het geheel van mijn leven en welke punten daaruit nog tot vragen leiden.

Bij Sonja op de zolderkamer voel je je meteen op je gemak. Een hele fijne plek om te zijn. Nadat we een uitgebreide intake hadden gedaan, waarin we de vragenlijst op fijne ontspannen wijze bespraken en er hierdoor meer gerichte vragen onstonden voor de sessie, mocht ik plaats nemen op een heerlijke ligstoel met een knus dekentje om mij heen. Ik voelde mij direct heel ontspannen.

Sonja begeleidde de sessie met een warme duidelijke krachtige stem die je vol vertrouwen kon volgen op je reis. 

Ik ervaarde direct de kern van mijzelf wat een heel fijn gevoel gaf. Vervolgens mocht ik een aantal levens ervaren en de gebeurtenissen daarin waren mooi en intensief om te ervaren. Alles zag en voelde ik en tegelijkertijd was ik ook getuige van die gebeurtenissen

Door wat ik opnieuw mocht beleven, kreeg ik als vanzelf antwoorden op vragen die ik in dit leven heb. Het was alsof je naar een film van jezelf zit te kijken in 3d ervaring. 

Tot slot stelde Sonja vragen aan mijn innerlijke zelf, wat ook heel bijzonder was om mee te maken. Antwoorden op vragen kwamen vanuit mijzelf en gaven mij daardoor veel inzicht. 

Na iets meer dan anderhalf uur was de reis (helaas) afgelopen, maar ben ik een heel bijzondere ervaring rijker. Zelfs nu een aantal dagen later ebt de ervaring nog na en merk ik dat het me erg goed heeft gedaan! 

Kortom, wanneer je open staat voor een ervaring als dit, twijfel niet en gun het jezelf! Het is zo mooi om mee te mogen maken! 


Op één van de laatste dagen van 2022 heb ik bij Sonja van de Reep een QHHT sessie ervaren. Zij vroeg een week eerder via Facebook om proefpersonen zodat ze haar QHHT opleiding kan afronden. Zoals jullie weten heb ik de afgelopen maanden al flink gewerkt aan zelfheling en ik voelde dat ik er nog iets in mij zat wat nog niet naar boven was gekomen. Na een tijdje minimaal aanwezig te zijn op social media opende ik Facebook. En wat was het eerste wat ik zag: de oproep van Son om proefpersonen! Ik heb me spontaan bij haar aangemeld. Ook al omdat ik Son jaren eerder een keer in mijn praktijk heb gehad en zij is mij vanaf dat moment altijd bijgebleven. En ik ben weg van haar Soulart!

Ter voorbereiding op deze sessie kreeg ik diverse documenten om door te lezen, want QHHT zei me nog niet veel. Nu weet ik dat het staat voor Quantum Healing Hypnosis Technique en de rest ga je gewoon ervaren. Aangezien ik weg ben van alles wat met kwantumfysica te maken heeft, was ik dubbel blij dat ik dit mocht meemaken!

En toen was daar die sessie. We begonnen met een intake. Ik had op haar verzoek mijn vragen al wel voorbereid, dus Son kon direct de diepte in. Ik vond het heel fijn dat ze open vragen stelde en niets invulde voor mij. Ik voelde mij steeds meer ontspannen raken en ik was ook steeds gebiologeerd door de prachtige wolken die ik door het zolderraam voorbij zag komen. Op het laatst gebeurde er iets met mij, waardoor de wolken er ineens heel anders uitzagen. Ik voelde mij een beetje wegglijden alsof ik al in een soort trance was gekomen. Dat was ook het moment dat de intake was afgelopen en ik plaats mocht nemen op een heerlijke ligbank. Nee, niet zo’n gewone behandeltafel maar een soort ergonomische bank die je lichaam goed ondersteunde. En toen begon de echte hypnosesessie. In het begin dacht ik dat het voor geen meter lukte. Son stelde vragen en de afspraak was dat ik vertelde wat er met mij gebeurde op de vragen die zij stelde. Ongemerkt kwam ik toch dieper en dieper. Uiteindelijk kwam er een heftig leven tevoorschijn waardoor op vele fronten helder werd waar ik momenteel mee zit. Ik zat er echt in, ik voelde alle emoties door mijn hele lichaam sidderen en krampen. En uiteindelijk ging ik dood in dat leven en daarna was mijn lichaam op de heerlijke bank volkomen ontspannen. En toen kwam er nog een ‘toetje’. Son ging mijn diepere zelf aanspreken, op een heel andere toon dan dat ze eerder met mij sprak. Er gebeurde meteen iets vreemds: ik ging ook op een andere manier praten alsof ik buiten mezelf trad. Op de opname die Son meegeeft is ook te horen dat ik met een andere stem sprak en ook andere woorden gebruikte. Ik heb dit wel eens meegemaakt, maar niet zo langdurig en zo bewust. En mijn diepere zelf gaf mij nog meer antwoorden en inzichten.

Na anderhalf uur was de QHHT-sessie voorbij en kon ik even rustig bijkomen en samen napraten over elkaars ervaringen. Ik vond het heel bijzonder, ik voelde me zo verbonden en gesterkt! Ik vind de woorden ‘diepere zelf’ overigens echt super want bij ‘hogere zelf’ voelt het voor mij alsof dat min of meer los van je staat. Het verbinden op deze manier ging dan ook voor mij een stuk makkelijker. Het voelt nu veel rustiger in mij, ik kan mijn diepere zelf elke keer aanspreken. Die is er altijd (al geweest) en het voelt nu alsof ik nooit meer alleen ben (ook nooit geweest, maar toch, je weet wel). Ik ben Son dan ook enorm dankbaar dat ze mij deze sessie heeft gegeven en mij zo goed heeft begeleid naar mijn diepere zelf! Het heeft mij nog meer helderheid gegeven in wie ik werkelijk ben en ik kan nu veel gerichter verder met mijn leven. Dus ik beveel Son van harte aan en ik kom zeker nog eens terug bij haar! 

Marlon Brammer.

Dankzij Sonja’s krachtige maar liefdevolle begeleiding durfde ik me helemaal over te geven aan de QHHT-sessie. En mede door haar opmerkingsvermogen in het voorafgaande gesprek en haar doelgerichte vragen heb ik van mijn Diepere Zelf antwoorden mogen ontvangen, antwoorden die op het eerste gezicht losse stukjes leken maar die later op wonderbaarlijke wijze één logisch geheel vormden. Ik ging door drie vorige levens en maakte uiteindelijk contact met mijn Diepere Zelf. Het was een onbeschrijflijke ervaring die me completer heeft gemaakt. Ik weet nu: alle antwoorden liggen in mijzelf.  Dankjewel Sonja!


Ik heb een sessie QHHT mogen voelen en ervaren bij Sonja. Ik was op zoek naar bevestiging naar vele gevoelens en gedachtes die ik had. Ik voelde mij altijd best alleen in wat ik ervaarde en voelde. Ik kon hier met Sonja openhartig over praten en voelde mij helemaal thuis bij haar. Deze sessie heeft zoveel bevestigd en dit heb mij enorme rust en kracht gegeven. Ik wil je bedanken voor het verzorgen van deze mooie reis in en met mijzelf. Ik weet zeker dat dit pas het begin is en kan niet wachten wat dit mij allemaal gaat brengen. Ik kan in woorden niet uitdrukken wat dit met mij heeft gedaan. Ik zou zeggen ervaar het zelf. Want iedereen verdiend deze pure connectie met zichzelf


Ik had kort geleden een geweldige innerlijke reis gehad bij Son.De sfeer is heerlijk even bijkomen in alle rust en het voorgesprek was erg prettig en erg ontspannen. Ik heb al vele therapies gedaan en sessies op verschillende manieren gehad maar dit was wel heel intens en vooral bracht het mij heel veel verbindingen en inzichten op. Ik ben erg dankbaar voor de tijd en alle begeleiding van haar. Ik moest wel eerst door paar scherven van mij oudzeer gaan om tot mijn kern te komen. Maar wow wat een krachtige pure intelligentie voor mijn bewoording gezien. Op alle vlakten gevoeld en beleefd en doorleefd. Dankbaar dat het opgenomen is en ik het altijd kan terug luisteren zodat ik er aan herinnerd wordt hoe mijn pure intelligentie aanvoelt en vooral hoe ik mijzelf nog beter door alle lagen heen van mezelf kan transformeren laag op laag, stapje voor stapje wie ik werkelijk ben in erkennen, beleven, acceptatie en los laten. Het was zo mooi om die conversatie tussen Son en mijn pure intelligentie te volgen. Zo bijzonder dat ze aangaf nadat ze Son vroeg of een ontmoeting met haar nodig was en ze me aangaf dat ik al meer in verbinding met haar heb dan ik dat ik er van bewust ben. Wat ik wel weet en graag mee wil geven is dat we allen een eigen verhaal hebben en elk een eigen missie erin maar ook een eigen pakket met de gereedschappen op alle vlakken. Jullie gaven en talenten bewust als onbewust. Weet dat je er nooit alleen voor staat is het laatste wat ik graag wil delen. Als we allen weten hoe puur onze intelligentie is… De kern van ons is zo helend, zo puur oneindig vol liefde ! Geen begin maar ook geen einde! Sterkte met al jullie processen wie dit ook maar krijgt te lezen want we zijn met elkaar meer verbonden dan we ooit kunnen beseffen hier op aardse niveau ❣️ Dank je wel lieve Son voor de begeleiding op alle vlakken van deze schitterende reis.