SoulCoaching

 

SoulCoaching is eén op eén coaching waarin we beiden op zoek gaan naar de LOGOS van jouw Ziel. 

Maar voordat we de LOGOS kunnen verstaan dienen we samen op zoek te gaan naar de ruis die je ervan weerhoudt deze roep te voelen en te horen. 

 

Vanuit mijn eigen ervaringen, mijn eigen thematieken en vanuit mijn leven hier als mens in deze wereld weet ik als geen ander welke programmeringen er bestaan die ons in overtuiging laten geloven in alles behalve de KRACHT die in ons zit.

 

De weg die wij weer terug herinneren is de weg diep naar binnen, naar onszelf. Niets buitenjezelf kan je helpen of bevrijden van het weten wie jij ten diepste bent. Die gave heb alleen jij!

 

Soulcoaching steunt jou in dit proces door jou kritische vragen te stellen die jou uitdagen al jouw schaduwzijden in het licht te bekijken voor wat ze echt zijn.

 

Enkele uitspraken die mij iedere dag weer herinneren aan wie ik ten diepste ben wil ik nu alvast met je delen:

 

IK BEN EEN SCHEPPERWEZEN

IK WIL ALLEEN DAT WAT ECHT IS

IK BEN KLAAR MET LIJDEN

 

Het is tijd dat jij en ik weer gaan herinneren wie wij ten diepste zijn. Waarom jij hier bent en wat je hier  komt doen.

WIE BEN JIJ TEN DIEPSTE,

WAT IS JOUW WARE ESSENTIE?

Van overleven naar leven

VAN HOOFD NAAR HART

 

Soulcoaching is puur maatwerk en vraag om de bereidheid om ook daadwerkelijk te zien waar je op dit moment bepaalde overtuigingen en programmeringen zitten die je steeds maar vast laten lopen op jouw Zielspad.

Echt leven vanuit jouw zielsverlangen is zoveel lichter, rijker en makkelijker dan leven vanuit beperkingen die soms niet eens helder en zchtbaar zijn, maar des te meer voelbaar. Het is het leren onderscheid maken tussen een opgelegd syntetichsche flow naar een organische flow.

 

Welke thematieken heb jij als ziel gekozen om te willen doorleven en te ervaren en welke spelers zijn er op dit moment in jouw leven die jou triggeren op dit vlak?  Soulcoaching kijkt samen met jou naar deze onderwerpen. 

Deze diepe en krachtige coaching helpt jou om weer vanuit het hart te luisteren naar wat je ziel je wil vertellen. Tijdens SoulCoaching worden heilige huisjes aangeraakt en zo mogelijk ook omver geblazen. Waardoor jij weer in ruimte, rust en stilte kan luisteren naar je HeartSoulEssence.

SoulCoaching vanuit een no nonsens basis geeft mij alle ruimte om heel aards met jou naar bepaalde zaken te kijken vanuit een (spiritueel) verruimd bewustzijn.

 

*Het kan zijn dat ik je naar aanleiding van een Soulcoaching adviseer om een Quantum Healing Hypnosis sessie of wellicht een Introspective Hypnosis sessie te boeken. 

*SoulCoaching vindt plaats in mijn praktijk Son SoulEssence in Schellinkhout.  In de toekomst mogelijk ook online.

Tijdens een coachingsessie kijken we samen o.a. naar de volgende punten:

The HearttSoulEssence

Thematieken

Overtuigingen

Programmeringen

Symptomen, lichamelijk, fysiek en mentaal

Heilige Huisjes

Jouw relatie tot moeder Aarde 

Jouw relatie tot jouw lichaam

Wat wil jouw ziel jou vertellen 

Wat is dit Universum precies

En wat doen wij hier nu precies

De weg van samenwerking tussen hart en hoofd