Quantum Healing Dagsessie

QHHT&QM stelt mensen in staat toegang te krijgen tot een deel van zichzelf dat alle antwoorden bevat. Sommige mensen noemen dit het Hogere Zelf, de Overziel, het onderbewustzijn of het Superbewuste. Mijn term voor dit alles is het DieperZelf of het TotaleZelf (TZ).Het TZ weet alles over ons. Het weet alles over onze andere levens, al onze deel-aspecten en uiteraard over dit leven, maar ook wat nog komen gaat. Daarnaast weet het waarom we bijvoorbeeld bepaalde stoornissen hebben, angst en paniek ervaren, depressies en burn-outs hebben of waarom we fysiek of mentaal worden uitgedaagd. Met een QHHT & QM sessie krijg je inzicht waarom de dingen zijn zoals ze zijn en is er een mogelijkheid tot healing.

 

Een QHHT&QM Hypnose dagsessie is een krachtige manier om je bewustijn je hart en je ziel te openen om zo je eigen dieper weten te activeren. Je bent in staat om vanuit je eigen kracht antwoorden te ontvangen die onderliggend trauma, blokkades en emoties bloot leggen en je helpen deze te transformeren. Op deze manier ben je zelf in staat om jezelf verlichting te geven en in je huidig leven tot oplossingen te komen die je voorheen nooit als een mogelijkheid had gezien of voor mogelijk had gehouden.

Een dagsessie duurt  de 5 a 6 uur (1000-1500uur).

 

Kosten voor een QHHT&QM Hypnose dagsessie kost €300.

 

 

Quantum Healing vervolg-sessie

Als je al eens een QHHT sessie bij mij hebt ervaren, kun je na verloop van tijd wellicht behoefte voelen aan verdieping op de eerste sessie.

 

Een vervolg sessie is dan een logische stap. We maken dan een afspraak voor een sessie van ongeveer 2 tot max 2,5 uur.

 

In de tijd die we samen hebben, hebben we eerst een kort gesprekje om jouw vragen (max 5) door te bespreken, zodat we samen op reis kunnen. Daarna breng ik je in een diepe trancestaat, zoals je hebt ervaren in je eerste sessie. 

 

Dus een vervolg-sessie is speciaal voor jou als je al een keer een QHHT sessie ervaren hebt bij mij. Dus je bent al bekend met het ervaren van een volldige dagsessie, je bent al in trance geweest en hebt al gewerkt met het TotaleZelf. Een maand of 2 maanden na je sessie ervaar je het optimale effect van je eerdere opgedane sessie.  

 

Een vervolg-sessie zal ongeveer 2,5 uur (10:00-+/-12:30uur) in beslag nemen. 

 

Kosten voor een vervolgsessie bedragen €180.