3.Deep Diving 

The Way showers is een pakket voor hen die heilige huisjes direct omver willen blazen en bereid zijn om van binnenuit hun bewustzijn dieper willen laten ontwaken.

 

"Jij bent precies daar met jouw bewustzijn, waar jij je bewust van bent"  

 

We staan aan de vooravond van een voltooing van een hele lange reis die we hebben gemaakt in dit specifieke Universum waarbij we een integratieproces gaan voltooien in heelheid en eenheid. We zijn hier niet om te ascenderen naar de 5de dimensie maar om te integreren in een volledige heelheid en eenheid van onze universele grootsheid.  

 

WE GAAN TERUG NAAR HUIS.

 

Vanuit een sterk innerlijk weten, wil ik dit pakket aanbieden aan hen die ook voelen dat het NU tijd is om echte grote stappen te maken die horen bij een diep innerlijk ontwaken van ons bewustzijn en vandaar uit bewegen naar onze ware essentie toe. En de vraag: Wie ben jij nu eigenlijk? kunnen beantwoorden. Maar ook diepere vragen stellen die leiden tot jouw cosmische taak hier op Aarde, want geloof het of niet we hebben allemaal een intense diepe bedoeling om hier NU te zijn. 

 

Met deze specifieke op maat gemaakte sessie wil ik samen met jou onderzoeken  wat er nodig is om weer de toegang te krijgen tot een helder en vrij bewustzijn buiten de velden van de MATRIX. Er vanuit gaande dat de MATRIX niet verder reikt dan de syntetische velden van 4de dimensie gaan we voorbij velden (zie afbeelding). Om in een vrije bewustzijnslaag uit te komen, in een organisch bewustzijnveld. Je moet begrijpen dat je niet zomaar in deze velden kunt vertoeven zonder dat je vrij bent van THE MIND en alle overtuigingen en blokkades die het opwerpt. Ook je lichaam dient vrij te zijn van trauma's en blokkade zodat deze niet langer als toegang worden gebruikt door de MATRIX. We gaan deze samen belichten in de eerste sessie, zodat we het lichaam en the mind zo goed als vrij maken voor jouw Totale Zelf om je verder en dieper op reis mee te nemen in deze organische velden van ons bewustzijn. De juiste intentie waarmee je deze sessie aan wenst te gaan zijn enorm belangrijk, voor jezelf maar ook voor mij om met je te kunnen werken. Belangrijk is daarna om aan te voelen hoeveel tijd er tussen de drie sessies zit. Na iedere sessie is het belangrijk om alle inzichten en informatie te laten integreren. Samen stemmen we dit hele proces af met jouw TotaleZelf. Het  Deep Diving pakket bestaat uit in minimaal drie QHHT&QM Hypnose sessies. We kunnen hier net zolang mee doorgaan als voor jou noodzakelijk maar ook belangrijk is. 

 

De verhalen tijdens sessie zullen zich richten op thema's die spelen in jouw leven, onder leiding van jouw TZ, deze weet precies wat er nodig is voor jou tijdens deze sessie, het is aan jou om je helemaal over te geven aan de leiding in jezelf. Dit is nodig om niet alleen the mind los te maken van deze velden maar ook om jou inizchten te geven met de lagen waarin je nog vast zit. In deze sessie kijken we naar je lichaam, alle opgeslagen trauma's, overtuigingen en blokkades en vragen we toestemming aan jouw TotaleZelf voor een vervolgsessie om op ontdekkingsreis te gaan buiten de syntetische lagen the mind control Matrix zodat we in vrije bewustzijnsvelden kunnen en mogen werken. Een spannende stap die we samen nemen, maar eentje waarvan je voelt dat het nodig is, je hartsbewustzijn weet dit allang. 


Belangrijke informatie

 

Het Chakra-lichaam is een belangrijk onderdeel van de grootste misleiding ooit opgelegd aan onze menselijke soort. Het is een zeer ingewikkeld element in de fragmentatie, manipulatie en controle van de mensheid op kosmisch niveau

George Kavassilas. 

 

Het chakra en kundalini systeem en de daarmee verbonden 3e oog/pijnappelklier werking, zijn opzettelijk in ons energetische en fysieke lichaam aangebrachte systemen welke ons energiesysteem en ons innerlijke waarnemingsvermogen èn onze scheppingskracht, fragmenteren. Het is dan ook om deze redenen dat ik middels het voltooiingsproces niet meer verbonden ben met deze syntetische systemen (overlay). En vanuit deze pure organische staat van zijn is het mijn intentie om iedere QHHT & QM Hypnose sessie oprecht te leren luisteren naar innerlijke wijsheid en vanuit een verruimd bewustzijn  precies te voelen en te weten waar ondersteuning nodig is,  en het daarop uitnodigen van de client om onbewandelde paden te onderzoeken, in totale verbinding met je eigen TotaleZelf.  Dit zijn heel bijzondere en interessante tijden, en ik ben heel bilj dat ik voel dat er een totaal nieuw pad aan het ontvouwen is voor hen die durven naar binnen te duiken. Ik werk vanuit the HEARTSOULESSENCE. Waarbij ik je inzichten aanreik om je hart te volgen in plaats van de menigte. Dit betekent ook dat ik samen met jou kijk waar jouw overtuigingen liggen en waar zo mogelijk ook heilige huisjes worden aangeraakt en omver geblazen. 

 

Alles sessies zijn los te boeken en geven je geen verplichting deze als vast pakket te boeken. We kijken per keer wat en vooral wanneer het nodig is om elkaar weer te treffen voor verdieping.

 

QM- Hypnose sessie I  

€350 +/- 5 tot 7 uur

Tijdens deze sessie gaan we gaan sterke overtuigings-lagen en programmeringen opschonen voor, tijdens en na de sessie. Op voorhand stuur ik je een vragenlijst waar je echt even de tijd voor moet nemen om deze naar je eigen waarheid in te vullen. Je stuurt dit een week van te voren naar mij retour zodat ik mij ook kan verdiepen in de processen die in jou spelen. Op de afgesproken datum ontmoeten wij elkaar en doorlopen we jouw lijst en kijken wij welke vragen er gesteld mogen worden aan jouw TotaleZelf. Dan stappen we samen de sessie in. Met als enige verschil dat wij aan de voorkant tijdens het interview al vele interessante informatie hebben gedeeld, de sessie zelf zal grotendeels standaard verlopen met als verschil in het contact met het TZ dat ik gerichte vragen zal stellen die leiden tot inzichten die ons weer helpen om een vervolgsessie te plannen. 

 

QM Hypnose sessie II

€200 +/- 4 uur 

Dit betreft een op maat gemaakte sessie, dit omdat je nu vertrouwd bent met hoe QM hypnose werkt en je al verschillende programmeringslagen hebt afgepeld in de 1ste sessie. Nu we heilige huisjes omver hebben geblazen en overtuigingslagen hebben afgepeld kunnen we dieper in jezelf op zoek gaan in een vrij bewustzijnsveld die niet onder invloed staat van de Matrix. We werken dan vanuit een Organisch veld. 

 

QM Hypnose sessie III

€200 +/- 4 uur 

Dit betreft tevens een op maat gemaakte sessie die volgt op de vorige sessie en haar uitkomsten.  In deze derde sessie is het mogelijk om een ruimte te creeren waarin je zelf op zoek gaat naar een specifieke plek en waarin je de ruimte krijgt om te exploren in deze velden van dit Universum of daarbuiten. Jouw TotaleZelf zal je hierin begeleiden en alle vragen die je hebt zo mogelijk beantwoorden.