IT IS TIME 

Op dit moment in je leven voel je je aangetrokken om in een diepere laag van jezelf te duiken, je staat op het punt om belangrijke beslissingen te maken, of wellicht je voel je op een belangrijk kruispunt staat in je leven. Je voelt aan alles dat het tijd is om antwoorden te krijgen op al je innerlijke vragen.

 

Antwoorden krijgen op belangrijke levensvragen kun je naar mijn idee alleen nog vinden in jezelf. We kunnen gewoon echt onze autoriteit niet langer weggeven aan krachten buiten onszelf. Hoe kun je dan antwoorden vinden in jezelf? Dit kan met QHHT & QM hypnose sessie. Dit doe je immers met jezelf, voor jezelf. Als facilitator ben ik er om je tijdens deze bijzondere reis te begeleiden, maar jij bent het die alles in werking zet en de diepte induikt. Jij bent dus zelf degene die het diepe contact aangaat met de KERN van wie jij in wezen bent. Ik noem dit deel het DieperZelf of TotaleZelf. Op deze manier neem jij je eigen verantwoordelijkheid en claim je je autoriteit weer terug.

 

Weet dat alles immers georkestreerd is door jezelf, jouw TotaleZelf. Dit is het deel van jou dat precies weet wat jij nodig hebt. Het is jou in al zijn grootsheid en puurheid en het is tijd dat je dit deel van jezelf gaat herkennen en erkennen. Het mag gevoeld en gezien worden. Juist nu in deze prachtige tijd waarin wij leven. Niet langer vind je de antwoorden buiten jezelf, geef je je krachten weg aan systemen buiten jezelf, maar duik je diep je eigen kern in en weet je dat je alles in je hebt.

 

"You are the Universe, You are Infinite, You are" 

SonSoulEssence

 

We kunnen niet langer gevangen blijven in een overtuiging dat iets zo is omdat je het ooit hebt aangenomen vanuit bijvoorbeeld een spirituele overtuiging. Juist nu mag je vanuit een innerlijk weten zelf steeds meer antwoorden ontvangen die direct komen vanuit jezelf. Deze krachtige kern is er altijd al geweest en zal er altijd zijn. Het is simpelweg vergeten kennis, hoogste tijd om weer te her-inneren.

 

Het is mijn intentie om iedereen die een QHHT&QM-Hypnose sessie bij mij ondergaat volledig in zijn of haar kracht te zetten. En dat jouw eigen TotaleZelf aan het roer komt te staan van jouw leven en dat je leert om vanuit deze staat van ZIJN je leven te leven.  It is time, it is YOUR time. Maar terug naar het hier en nu. Je hebt een QM-sessie geboekt en laten we eerlijk zijn, het is best spannend. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op deze prachtige innerlijke reis, en geloof mij het is oprecht een ongelofelijke reis die je leven op vele manieren zal veranderen, kun je hieronder precies inhoudelijk lezen op welke manier wij de sessie gaan doorlopen. Weet dat ik je zal vergezellen op deze fantastische reis en dat ik een liefdevolle Holding Space voor jou creëer waar jij heel veilig en vanuit vertrouwen kunt landen.

 

1. Het Interview.

Duur max 2 uur.

Dit is het gedeelte waarin wij samen in gesprek gaan en waarin jij centraal staat, het is immers jouw sessie. Op voorhand kun je thuis de belangrijkste gebeurtenissen uit je leven tot nu toe tot leven brengen op papier,  op deze manier kun je zelf al tot een bepaalde kern komen en maak je al contact met je DieperZelf. Door dit aan de voorkant al te doorlopen ben je je reis dus al begonnen, alle onderbewuste herinneren komen hierdoor weer in je bewustzijn en schenken je vaak al mooie diepe inzichten. Tijdens ons gesprek bespreken we de voor jouw belangrijke gebeurtenissen, alle fysieke en mentale ongemakken en kunnen we direct tot de kern komen zodat we samen de belangrijkste thema's die een belangrijke rol spelen in jouw huidige leven kunnen verwoorden in de vragen. Tijdens het gesprek is er een mogelijkheid om een lichte maaltijd te eten.  Daarna gaan we ons klaar maken voor de sessie zelf. Je mag weten dat alles wat wij tijdens de sessie doorspreken ook als vertrouwelijk wordt behandeld door mij. na de sessie zal ik het door jouw ingevulde vragenformulier vernietigen en verwijderen.

 

2.De sessie zelf, de inductie, de verhalen, het contact met het TotaleZelf, de genezing, bodyscan.

Duur max 2 uur. 

In dit deel van de sessie ligt je ontspannen op mijn speciale ligbed, je ogen zijn gesloten ogen, terwijl ik jou door middel van beeldspraak naar de diepst mogelijke staat van ontspanning leid, de somnambulistische staat. Dit is een natuurlijke staat waarmee we allemaal zeer vertrouwd zijn, omdat we die twee keer per dag bezoeken, wanneer we in slaap vallen en wanneer we weer ontwaken uit onze slaap. Meestal zijn we tijdens deze toestand niet volledig bij bewustzijn. Tijdens een QHHT& QM hypnose-sessie hoeven we deze toestand niet te bereiken, en de meeste cliënten zullen hun volledige bewustzijn behouden. Je zult merken dat je bewustzijn zich opsplitst. Veel clienten ervaren dit ook zo. Ze zijn volledig aanwezig maar het PersoonlijkeZelf kijkt toe terwijl het OorspronkelijkeZelf en later in de sessie ook he DieperZelf aanwezig is. 

 

3. De ervaring van andere levens - De verhalen.

Het is tijdens deze diep ontspannen toestand (theta) dat de bewuste geest (PersoonlijkZelf) minder in staat is zich ermee te bemoeien, en daarom is het voor jouw TotaleZelf mogelijk om jou een ervaring mee te geven van belangrijke gebeurtenissen uit dit leven of uit andere levens die storende inprentingen zouden hebben veroorzaakt die zich manifesteren als actuele problemen in hun huidige leven. Deze ervaring kan helpen een deel van de opgeslagen emotionele lading die in deze inprentingen besloten ligt, los te laten. De verhalen die je onder leiding van jouw DZ te zien, te voelen en te ervaren krijgt kunnen ook symbolisch zijn. Alles is mogelijk, het door jou open zetten van deze magische deur is hierin heel belangrijk. Als je eerst kunt geloven, dan weet je dat je ook gaat zien! 

 

4. De ervaring met het TotaleZelf, communicatie en genezing, bodyscan.

Het is in deze diep ontspannen toestand dat het mogelijk is om contact te maken en samen te werken met jouw DieperZelf. Binnen de QHHT® wordt dit het SubConscious genoemd,  (met een hoofdletter S) en we noemen het eenvoudigweg "SC". Dit hogere Onbewuste is in staat zich uit te drukken in woorden die door jezelf worden uitgesproken en zo is het mogelijk een communicatie op gang te brengen met mij als facilitator . Dit stelt mij in staat om de oorzaak en de diepte van de problemen van de jou als client verder te bevragen, te onderzoeken en te begrijpen, aangezien deze vragen worden beantwoord door het Onderbewustzijn. Het onderbewustzijn heeft toegang tot de kennis en de helende bron die altijd aanwezig is op een hoger niveau van ons bestaan in een dimensie waarvan we ons niet volledig bewust zijn tijdens onze gebruikelijke bewuste ontwaaktoestand. Ten slotte heeft het onderbewustzijn het vermogen om een zeer diepe en diepgaande fysieke en emotionele genezing te bieden. Dit kan gebeuren als het passend is volgens het leerpad dat hij of zij momenteel in dit leven volgt.

 

 5. Terugkeer naar de bewuste staat. Dagbewustzijn, het nabespreken van de sessie.

Duur 30-45 min. 

Als ik alle vragen heb mogen stellen die wij samen eerder in het interview hebben doorgesproken breng ik je rustig weer terug naar het volledig dagbewustzijn. We spreken de sessie zelf en alle ervaringen die je hebt ontvangen nog even door, je eet en drinkt nog iets voordat je weer naar huis gaat. Het deel van de sessie waarin je andere of symbolische leven of levens opnieuw bezoekt, de communicatie en de aanvullende heling die door het onderbewustzijn, het DZ wordt geboden, wordt opgenomen en aan jou gegeven, via We Transfer. Zodat je deze thuis op je gemak de sessie volledig opnieuw kan beluisteren en verwerken.

 

Door thuis meerdere malen naar de opname te luisteren, komt een dieper begrip, vind er diepe integratie en heling plaats .Op deze manier kun je optimaal profijt hebben van je sessie. Het belang van het terugluisteren van de sessie wordt regelmatig onderschat, zorg dat je dit serieus neemt en gun jezelf de diepere integratie van de sessie.