Gouden tips voor een succescolle QHHT sessie.

1) Ik vraag je om mij meteen te helpen door alles waar ik het over heb in het verhaal jezelf voor te stellen (inductie). Dit verplaatst jou direct naar de rechterkant van the mind., het onderbewuste.

2) Zeg altijd het eerste wat in je opkomt als ik een vraag stel. Wanneer je dit doet, spreek je je gedachtestroom uit hun en zit je per direct in de rechterkant van the mind, het onderbewuste. Het is ALTIJD het juiste antwoord!

 3) Wanneer ik je vraag om dingen te zien of te voelen, zie of voel ze dan zo gedetailleerd mogelijk. Sommige mensen zijn bang dat ze niet visueel kunnen zijn. Nepnieuws! Mensen zijn bedraad om te denken en dan te zien. Als je aan je favoriete persoon of plaats denkt, wed ik dat je het je net hebt voorgesteld. Onthoud dat 'zien' gelijk staat aan voorstellen, onthouden, creëren of verzinnen. 

 4) Praat en praat veel! Terwijl ik vragen stel, vertel me zoveel mogelijk. Hoe meer je beschrijft, hoe meer materiaal ik hebt om een ​​betere, diepere vraag te stellen en hoe dieper jij kunt gaan! Alle vier deze tips helpen de rechterhersenhelft te leiden, brengen de linkerhersenhelft tot rust en helpen je om dieper te gaan in deze sessie.

 

"De meeste mensen denken dat ze het allemaal verzinnen. Dat is normaal, want verbeelding is de sleutel tot toegang tot informatie uit het onderbewuste en onbewuste. Hypnose is een normale veranderde staat van gefocust bewustzijn. Geniet gewoon van de ervaring en laat je ziel je leiden".

 

 

Kan ik wel gehypnotiseerd worden?

Deze vraag komt vooral van mensen die bewust of onbewust angstig zijn om geconfronteerd te worden met traumatische of bangelijke ervaringen. Maak je geen zorgen. Iedereen kan gehypnotiseerd worden. Hypnose is gemakkelijk, je beleeft hypnose onbewust op meerdere momenten tijdens de dag. Als je een boeiend boek leest, of rijdt op de weg met de wagen, of t.v. kijkt .... je bent onder hypnose al ben je je daar niet bewust van.  Wees niet bang, je bent beschermd,door je TotaleZelf en  je zal niets te horen krijgen wat niet gepast is of wat je niet kan verwerken. Je TotaleZelf weet precies wat jij wel en niet moet horen, zien of voelen om je bewustzijn te kunnen verruimen en  om te evolueren.

Moet je spiritueel zijn, in reïncarnatie, vorige levens of de kracht van het bewustzijn geloven om een geslaagde sessie te hebben?
Nee hoor. Als je bereid bent in een onbekend proces te stappen, erop vertrouwend dat je van iedere ervaring iets kunt leren en je daardoor ontwikkelt, is een QM hypnose sessie iets voor jou.  

 

Wat doe jij als facilitator? 
Mijn taak is om jou als een gids, ontspannen en in vertrouwen, te begeleiden en je in contact te brengen met je wijze onderbewuste. Dit diepere deel van jou heeft antwoord op al je vragen en kan heling bieden. Je onderbewuste hoor je gedurende de dag wel vaker. Het klinkt voor velen als een fluisterende stem in je hoofd. We zijn alleen niet meer gewend naar deze stem te luisteren omdat we gedachten soms niet meer kunnen scheiden van ons onderbewuste, onze intuitie en ook wel innerlijke stem genoemd. En dus zijn we vaak niet meer in contact met wat onze ziel nu echt nodig heeft. Dit is voor iedereen anders en heel uniek. Met deze vorm van hypnose kan dit contact weer ontstaan.

 

Krijg ik een audio-opname van de sessie?
Jazeker. Ik maak zelf altijd een audio-opname die je de zelfde of volgende dag krijgt toegestuurd via We Transfer in je mailbox. Dit is belangrijk om te ontvangen omdat je net als na een droom de details snel weer vergeet. Ook biedt de opname na de sessie heling en vaak vallen er puzzelstukken op zijn plaats. Advies is de dag na de sessie, daarna een aantal weken later nogmaals en vervolgens zo vaak je maar nodig vindt de opname te beluisteren.   

 

Moet ik iets speciaals doen tijdens de hypnose? 
Tijdens de hypnose stel ik je vragen om samen met jou te ont-dekken wat je TotaleZelf jou wil laten weten. Jij hoeft alleen het eerste wat je voelt, ziet, hoort, weet of ervaart in woorden uit te drukken. De tip is om vooral te blijven praten. Het gewoon te verzinnen, dan komen de plaatjes, de woorden, het weten als vanzelf, je komt dan volledig in een flow geleid door je TotaleZelf. Vertrouw daar ook op! 

 

Mag ik iemand meenemen naar de sessie?
Nee. Tijdens de sessie moet alles volledig in vertrouwen kunnen worden besproken en dit kunnen soms erg beladen onderwerpen zijn. Gebleken is dat mensen toch niet helemaal open durven te gaan als er iemand bij is. Alleen wij zijn aanwezig bij het kennismakingsgesprek, de sessie en de nabespreking. Wel kun je natuurlijk gebracht en gehaald worden. 

 

Wat eten we tijdens de lunch?
Je neemt in dit geval zelf eten mee indien je grote trek hebt. Zorg ervoor dat je geen zware lunch meeneemt maar licht verteerbaar. Bij mij kun je voldoende fruit, muesli repen, thee of water drinken, voor en na de sessie. Na de sessie kun je van mij een heerlijk kopje krijgen indien je dit wenst. 

 

Mag ik ontbijten en koffie drinken van tevoren?
Eet gerust je normale ontbijt. Liever geen koffie, maar als je een echte koffiedrinker bent dan adviseer ik je te beperken tot 1 kopje zodat je in ieder geval geen hoofdpijn krijgt. Koffie (caffeine) kan je wat onrustig maken en dit kan van invloed zijn op de sessie. Na de sessie kun je bij mij een kopje koffie krijgen.

 

Ik ben eigenlijk alleen maar nieuwsgierig. Is een sessie wat voor mij?
Houd er rekening mee dat nieuwsgierigheid alleen niet de reden mag zijn voor een hypnosesessie. Er is namelijk zielswerk te doen. En dat is meestal diepgaand en soms emotioneel werk. En vraagt om commitment, een JA om echt de diepte in te willen duiken.

 

Hoeveel vragen mag ik opstellen?
Elke vraag mag er zijn. Gemiddeld hebben cliënten 10-15 vragen. Maar heb je er meer of heb je moeite met het opstellen, dan help ik je tijdens het interview. Vragen gaan meestal over zaken waar jij hulp bij nodig hebt, zaken waar je herhaaldelijk tegen aan loopt in je leven en waar je meer bewustzijn bij wenst te krijgen. Misschien heb je zingevingsvragen zoals: wat is mijn doel in dit leven, waarom trek ik iedere keer een bepaald type mens aan. Misschien heb je vragen die betrekking hebben op fysieke ongemakken. Stel vragen op die jou bezighouden op dit moment. 

 

Op welke vragen kan QHHT/QM Hypnose antwoord bieden? (hieronder vind je een aantal voorbeeldvragen)

Worden wij in het universum bijgestaan door Gidsen en zo ja, wie zijn ze en hoe kunnen we die samenwerking optimaliseren?

Hoe en wanneer worden onze geloofsovertuigingen gevormd en hoe kunnen we die veranderen in functie van een beter functioneren waardoor we meer welzijn, succes en geluk ervaren?

Wat is het doel van het leven en wat is onze missie?

Waarom worden wij ziek en als ons lichaam een zelfgenezend vermogen heeft, hoe kunnen we dit dan optimaal leren controleren?

Hoe komt het dat ik zoveel last ondervind van mijn rug, ....?

Met welke reden en door wie werden de piramides gebouwd?

Waarom ben ik zo bang om te falen?

Hoe kan ik me beter thuis voelen in mijn lichaam en in deze snel evoluerende en drukke wereld?

Wat zijn mijn kwaliteiten, mijn passies, mijn behoeften?

Welke patronen (emotioneel/mentaal/fysiek/energetisch/relationeel/…) staan mijn persoonlijke ontwikkeling in de weg?

Wat is mijn levensdoel?

Wat maakt dat de relatie met mijn dochter nu zo lastig is?

Wat maakt dat ik steeds niet de juiste baan vindt?

Wat maakt dat ik altijd zo weinig energie heb?

Wat maakt dat ik me hier niet thuis voel?

etc… werkelijk ALLES is mogelijk....

Hoe weet ik dat ik in hypnose ben?
Je ademhaling is rustig, je bent ontspannen, je woorden vloeien zonder er bij na te denken, je hartslag is rustig, en je ervaart een duidelijk weten of gevoel (soms zelfs heel visueel of juist auditief). Dat wat je ervaart is te vergelijken met het bekijken van een film of een foto. Je hoeft er niets voor te doen. Het gaat allemaal vanzelf. Het is een natuurlijke staat van zijn die we gebruiken om therapie op toe te passen.  

 

Hoe kan ik mijzelf het beste voorbereiden op een sessie?

Iedereen ontvangt minimaal twee weken voor de sessie een uitgebreide email met drie bijlagen waarin informatie wordt gedeeld zodat jij je goed kunt voorbereiden op de sessie.. 

 

Kan ik stoppen als ik niet meer wil tijdens de sessie?

Je kunt altijd stoppen tijdens de sessie als je voelt dat dit het beste is voor je. 

 

Hoe snel ervaar ik de effecten van een sessie?

Je kunt tijdens het invullen van de intake vragenlijst en het interview al veel inzichten krijgen. Tijdens de sessie, maar vooral erna zul je de meeste profijt merken. De opname die je na de sessie toegestuurd krijgt is uitermate belangrijk om meerdere keren te beluisteren. Dit geeft iedere keer meer helderheid en heling. Advies is om de opname de dag na de sessie, een aantal weken erna en vervolgens zo vaak je wilt te beluisteren. 

 

Is één sessie voldoende om oorzaken van problemen op te lossen?

Dat is afhankelijk van individu tot individu. De ene persoon zal heel gemakkelijk toegang nemen tot zijn Hogere Zelf, de andere heeft wat tijd nodig. Dit is voornamelijk afhankelijk van de complexiteit van de moeilijkheden en de persoonlijkheid van de cliënt. Eenvoudige problemen kunnen inderdaad snel opgelost worden. Bij dieper liggende en complexere problemen kan het zijn dat het Hoger Bewustzijn aanraadt om in de toekomst nog een sessie te volgen. Het is echter niet altijd het geval, vaak is 1 sessie voldoende.

 

VERGEET VOORAL NIET TE GENIETEN VAN DEZE INTENSE REIS.

Mocht je zelf nog een vraag hebben die hierboven nog niet is beantwoord neem dan vooral even contact op via onderstaand button.